IS JOUW LICHAAM STIJF OF DOET BEWEGEN PIJN?

HOE IK JOU KAN HELPEN

Voelt jouw lichaam stram en heb je pijnklachten? Is het moeilijk om je arm, been of rug te bewegen? Ik breng jouw lichaam weer in balans en help je van je klachten af.

Fascia release therapie

’s Ochtends opstaan met een stijf of pijnlijk lijf is niet nodig. Laat je bindweefsel losmaken, dan kun jij weer soepel bewegen.


Lees meer ...

Behandelmethodes

Door je bindweefsel en spieren te laten masseren en losmaken krijg je meer bewegingsvrijheid. Daarvoor gebruik ik diverse behandelmethodes.

Lees meer ...

Persoonlijk behandelplan

Om jouw klachten te verminderen maak ik samen met jou een persoonlijk behandelplan dat voor jou werkt.


Lees meer ...

What’s in a name?

Inu-watte? Een Inuksuk is een wegwijzer, gemaakt door de Inuit. Zij stapelen stenen in de vorm van een mens om hun volk te wijzen op gevaar of een goede jachtplek.
De Inuksuk moet goed in balans zijn om stevig te staan en niet om te vallen.
Het weer in balans brengen van jouw lichaam, en daarmee de weg wijzen naar pijnvrij bewegen is wat ik bij jou wil bereiken met mijn behandelingen.

Lees meer

WORKSHOPS

Op zoek naar een interessante, effectieve workshop om je medewerkers fit en gezond te houden ? Of zoek je een nieuw onderwerp als vereniging of commerciële sportaanbieder voor je trainers?

Inuksuk Massagetherapie biedt diverse fascia workshops aan. Workshops die nieuwe inzichten geven en efficiënte oefeningen bevatten om je lichaam soepel en gezond te houden. Lees meer

WAT ANDEREN ZEGGEN

Voor ‘t eerst ooit een halve marathon gelopen, een maandje na m’n blessure. Geen last meer van m’n kuit gehad na jouw behandeling; heel blij mee! Bedankt Rita!
- Arjan-

Lees meer over wat anderen over Inuksuk zeggen

AFSPRAAK MAKEN

Ook weer soepel en pijnvrij kunnen bewegen?

Maak een afspraak!